tisdag 28 april 2009

Barnprogram mitt i natten??

Det här är ju helt galet, Wille satt och kolla på Cartoon Network innan han skulle sova och nu så står de fortfarande på och de är FORTFARANDE barnprogram, är inte de lite galet? Ska inte barn ligga och sova när klockan är efter tolv? Jag tycker iaf att de är fel att de går så sent, förut så slutade dom sända barnprogram vid 21:00 och de tycker jag är ganska lagom... ne skärpning på de här tycker jag allt...



5 kommentarer:

  1. Hej!!

    Jag skulle bara vilja varna dig och Tina för att säga för mycket till Emilie för hon springer runt i stugorna och berättar allt som hänt sen, Ett exempel är det som hände Tina det berättade hon för minst 7 personer på en och samma kväll , men hon trodde tina ljög bara för att hon skulle på pengar sa hon.

    SvaraRadera
  2. Herregud hur orkar man lägga ner energi säger då de

    SvaraRadera
  3. Emelie har berättat redan att hon sagt vissa saker, men förstår inte att folk fortfarande lägger ner energi och snackar om de för nu e de ialf inte hon som går runt o glappar..

    SvaraRadera
  4. Mig veterligen så är hon igång igen o snackar , men skitsamma , jag har förvarnat er iallafall, Och sen om ni bryr er eller inte är eran sak. Tycker att ni verkar vara reko brudar och bra morsor så jag ville bara berätta.. kanske skulle ha tänkt på det tidigare men nu har hon skitit i det blå skåpet o då tänker jag inte tiga längre.

    SvaraRadera
  5. Ja de är ju hennes problem om hon går runt och snackar, inte vårat. Vi har våra egna problem och orkar inte lägga ner energi på andras. Istället för att kommentera anonymt så kan du ju stå för vem du är eftersom du säger själv att du inte tänker tiga längre.

    SvaraRadera