onsdag 27 april 2011


Lejonet

Planet: Solen
Element: Eld

Uppdrag: Att organisera - på ett inspirerande, aggressivt, dynamiskt och idealiskt sätt.

Lite nyckelord

Generös och varmhjärtad
Kreativ och entusiastisk
Vidsynt och expansiv
Trofast och kärleksfull
Nedlåtande
Dominant och nyfiken
Intolerant

Organisation är viktigt för Lejonet. Vill gärna ha kontroll över livet.
Ett stort fel är att dom tror alltid att dom vet bäst. Men dom kan även vara generösa och ha förståelse för andra människor.
Lejonet är oftast dominant i ett förhållande, men oftast sker det i all välmening.
Lejonen är väldigt känsliga och sårbara.

Kärleksastro för Lejonet

Lejonet – Lejonet

Ni attraherar varandra genom besläktad , vällustig läggning och ni får stort utbyte av ert sexliv. Ni ger varandra gemenskap och värme men även enorma utbrott. Ni är båda något enormt jag medvetna och ingen böjer sig för den andra. Era kriser gömmer ni för andra får det är så viktigt för er att utge en elegant fasad utåt.

Lejonet – skytten

Ni är båda två mycket generösa mot er själva och andra. Ni är varma och eldiga och tycker om ett rikt sällskapsliv. Lejonet har ett stort behov av att få glänsa och skytten är storsint nog att tillåta det. Skulle ni mot förmodan bli ovänner så blir ni snabbt vänner igen i sängen.

Lejonet – jungfrun

Lejonet handlar med hjärtat jungfrun med huvudet. Lejonet som är generöst och expansivt har svårt att föla Jungfruns beräknande spelregler. Jungfrun är istället smart nog att genomskåda Lejonets glänsande fasad – och då inleds drama. Ni är enormt olika.

Lejonet –stenbocken

Båda två är ni ärelystna var och en på sitt sätt. Ni kan lätt bli avundsjuka på varandra och den ena blir mer framgångsrik än den andra. Men ger stenbocken lejonet massor med beröm så kan ni bli ett rätt så kärleksfullt par tillsammans.

Lejonet – vågen

Ni överdriver båda två det lyxiga och storsinta men lyckan blir total. Ni älskar båda två resor och fester. Båda är ni godhjärtade och enormt välvårdade och vackra. Tänk bara på att vågen hatar gräl och att lejonet behöver mycket uppskattning.

Lejonet – Vattumannen

Ni ser livet i olika perspektiv och kan därför få svårt att hålla ihop. Vattumannens rebelliska läggning och viljan att förändra hela världen kan störa ett lejon som i grunden är konservativ. Ni väver båda högflytande planer men vill förverkliga dem på olika sätt. Ni råkar ständigt i konflikt med varandra.

Lejonet – skorpionen

Ni kommer att ha många konflikter. Skorpionens påträngande sexualitet tänder lejonet lätt, men ganska snart märker ni att ni har mycket olika syn på erotiken precis som ni har olika syn på nästan allt annat.

Lejonet – fiskarna

Lejonet härskar över den toleranta fisken. Fisken dyrkar lejonet. I det långa loppet är fisken för outgrundlig för det hetblodiga lejonet. Lejonet söker gärna sig till någon som vill göra eller ha gjort karriär och då är den mjuka fisken inte den rätta.



De är ganska läskigt när man läser sånt där för de är mycke som ofta passar in :O hehe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar