måndag 9 september 2013

Ny vecka

Så va de måndag igen och sista veckan som jimmy är hemma innan han börjar jobba igen sen blir de att komma in i vardagen med att lämna och hämta Wille och planera in så att Vanessa är klar tills jag ska köra honom fram och tbax till skolan, de kommer nog att bli ganska stressigt på mornarna men de är bara att bita ihop och se till att klara av de, allt för att Wille ska kunna gå kvar på den skolan som han går på :) 

Idag så har de vart en lugn dag, börja med att köra Wille till skolan medans jimmy och Vanessa låg och sov, sen när dom vaknat till och Vanessa fått mat så åkte vi till maxi och hämta ut ett paket med massa kläder :) alltid lika kul att öppna :p man blir som ett litet barn ;) sen va vi förbi biltema en sväng innan vi åkte hem igen och då va de återigen dags för lilla prinsessan att käka. Så nu ligger hon och sover och jimmy är iväg och hämtar Wille så jag passar på att skriva lite här.. 

Igår så va jimmy upp till deras sommarstuga och hjälpte hans pappa och under tiden så va jag och kidsen hemma hos mamma och pappa. Där blev de både fika och mat och sen en promenad innan jimmy kom tillbaka för att hämta oss. När vi kom hem så blev de en promenad till jimmys föräldrar för att lämna ett lås och på vägen hem så fick vi med hans syster så när vi va hemma igen blev de film och sen tacos :) 

Stolt storebror myser med lillsyrran framför en film :) 

En pigg liten tjej som inte hade nån lust att sova ;) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar