måndag 31 maj 2010

Kolmården och morsdag :)

Jaha så va har hänt senaste tiden då? Wille har haft luftrörskatarr men är frisk ifrån de nu, vilket känns väldigt bra :) I lördags så va vi iväg till kolmården och då va även tina, nicklas, nellie och joline med :) Vi hade iaf en super trevlig dag där utanför norrköping, killarna tyckte också att de va jätte kul med alla djuren.. Sen så körde vi även en vända i safariparken :) På kvällen när vi kom hem så mös hela familjen ner sig i soffan med täcken och kuddar och kollade på film!

Igår så va de ju morsdag så får passa på att gratta alla mammor i efterskott men mest grattis på morsdag till min mamma eftersom hon är den BÄSTA mamman :)
Killarna kom och gav mig frukost på sängen på morgonen, så söta är dom! Sen blev de att åka in till Örebro och käka lunch på stadsträdgården tillsammans med mamma, pappa, eric, mormor och kusinerna och såklart så va mina tre älsklings killar med :) Men de va en stor besvikelse med dålig service och typ nada mat.. fy fan så dåligt de va. men de va ju tur att man va i bra sällskap så man överlevde de med ;) Sen blev de att åka hem till mamma och pappa en sväng innan vi åkte hem och då kom jonas mamma hit så då blev de lite mer fika hehe..

Snart är de dax att lägga barnen och sen blir de massa mys med världens underbaraste Jonas !!!

Pussisar

Fan tänkte lägga upp en bild men de funka tydligen inte.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar