onsdag 31 juli 2013

Uttråkad

Usch jag blir så jäkla rastlös och uttråkad av att vara hemma, finns ingenting att göra. Wille leker med en kompis och jimmy är på jobbet medans jag ligger i soffan och är allmänt tjock. 
Den här dagen har gått riktigt trögt också har vart vaken sen halv sju då jag körde jimmy till jobbet eftersom han hade sin cyckel kvar där sen igår. När jag kom hem så tänkte jag att jag skulle försöka sova en stund till men icke sa Nicke jag va klarvaken så de fick bli ett morgonbad istället och efter de så blev de att glo på film, kollade på Grease som jag sett hundra gånger för att göra ett nytt försök att bli trött men de funkade inte som jag hade tänkt mig. 
Sen vakna Wille och hans kompis kom hit  och jag går runt som en osalig ande och försöker hitta på nåt att göra, så jag ställde mig och börja göra mat, sallad med grillad sesamkycklig blev de och inte smaka de helt illa heller...efter maten så börja jag läsa lite i en bok men blev ganska snabbt uttråkad utav de.. Men nu har jag iaf slagit ihjäl några minuter på att skriva här och de är bara typ en timme kvar tills jimmy kommer hem från jobbet :)

Pussisar 

Morgonbad 

Dagens lunch 

måndag 29 juli 2013

Måndag


Ligger i soffan och känner mig allmänt lat och fet, ute är de alldeles för varmt att vara just nu, så blir att slänga på en film och försöka vila lite. Får se om vi åker och badar nånstans sen när jimmy slutat jobbet?! :) 
Har nyss käkat lite också, älsklingen kom hem över lunchen så jag och Wille fick lite sällskap :) så tomt hemma när han är och jobbar, även om Wille är hemma men han leker med en kompis just nu och sen när man är van att alltid va tre så blir de tomt när man bara är två hemma... 

Pussisar 

fredag 26 juli 2013

Hällefors

Sitter uppe i älsklingens sommarstuga, vi har precis badat bastu och Gud så varmt och skönt de va i vattnet :) 

Igår så va vi till bm också och nu så har lilla bebis lagt sig rätt så nu är de bara för henne att pluppa ut börjar bli skapligt trött på att vara så här tjock speciellt nu när de är så varmt om dagarna.. 

Pussar 


måndag 22 juli 2013

På tiden..


Extremt galet länge sen som jag skrev här nu och de har väl hänt en hel del sen dess. Bland annat så har jag blivit gravid och nu är de endast 33 dagar kvar tills min och älsklingens bebis ska komma :) Wille är också glad att han ska få bli storebror :) han har ju hunnit fyllt nio år nu , tiden går så sjukt fort :) 

Måste ju passa på att gratulera mormor som fyller 75 idag så ikväll blir de att fira henne:) massa grattis världens bästa mormor :) 

Bebis magen :)
Mammas stora kille :)
Världens bästa sambo :)

Nu är de dags att försöka få lite gjort i den här förbaskade värmen också :p 

Pussisar